voor meer informatie bel 06 414 213 42 / info@portretinbedrijf.nl

BUSINESS BRANDING VIDEO

Neem je klanten mee in jouw verhaal

Iedereen heeft een verhaal dat gehoord moet worden. Ook jij. Als je dicht bij jezelf blijft zul je de klanten aantrekken die bij jou passen. Ik vorm jouw verhaal tot een authentieke video, waarmee je kunt laten zien waar jij voor staat.

Je weet wat je waarde is, je kent je doelgroep goed, maar je wilt nu zichtbaarder worden. Dat kan perfect via video. De waarde van video is in de huidige tijd zeer groot en wordt alleen maar groter. Je zult merken dat je hierdoor meer zakelijk succes zal krijgen. Het plaatje moet kloppen. Een perfecte eerste kennismaking met het bedrijf. Ik bied daarom Business Branding Video aan.
Met een professionele video van Portret in Bedrijf maak je de verbinding met jouw doelgroep en heb je sfeervol en authentiek beeldmateriaal voor een veelzijdige marketingcampagne.

 

Maak het plaatje compleet

Nog waardevoller is het business branding foto en video pakket. Het is zeer effectief om je fotografie en video in één uitstraling te hebben.

Door mij het juiste verhaal te laten vertellen van jouw bedrijf heb je voor langere tijd materiaal om te gebruiken in jouw off- en online marketing.

BUSINESS BRANDING VIDEO

Video/fotopakket
vanaf € 1597

Excl. BTW en reiskosten á € 0,25 per kilometer

Vanwege een gedegen voorbereiding van script, locatie, shotlist fotografie en aanpak kan de draaidag niet eerder dan 2 weken na de boeking plaatsvinden.

“JE KRIJGT VIDEO EN FOTO’S IN EEN EENDUIDIGE STIJL. HERKENBAAR, BETROUWBAAR EN MET JOUW ÉCHTE VERHAAL.”

PIB-methode

Met de PIB-methode breng ik jouw wensen in kaart:

PERSOONLIJK

Wie ben je?

Ik zorg dat  jij je persoonlijk én professioneel terug ziet in de video en de foto’s. Tijdens de fotosessie kun je meteen al aangeven welke je het mooist vindt. Dat scheelt een hoop tijd (en geld) in nawerk.

IMAGO

Hoe wil je bekend staan?

Ik vraag door en kom samen met jou tot de kern. Wat is jouw imago en hoe maken we dit zichtbaar? We zorgen voor een betrouwbare eerste indruk en professionele uitstraling.

BEELDCOMMUNICATIE

Hoe wil je overkomen?

De beeldcommunicatie wordt mede bepaald door keuze van locatie, houding en uiterlijke styling. Deze aspecten zijn van belang om jouw persoonlijke én professionele imago te versterken.

Dit kun je verwachten

 

Hieronder een greep uit de video’s die ik eerder voor diverse ondernemers en bedrijven maakte.

Bee Top of Mind Bedrijfsvideo

Voor onderneemster Madhu Mathoera van  BE(E) Top of Mind heb ik een Bedrijfsvideo gemaakt met haar bedrijfsverhaal. Tijdens deze opnamedag heb ik ook haar Business Branding shoot gefotografeerd waarbij ze direct materiaal had voor haar website, LinkedIn en Social Media.

Bedrijfsvideo Skindelicious

Voor beautysalon Skindelicious heb ik de bedrijfsfotografie en bedrijfsvideo verzorgd. Oprichtster Karolien ten Hoedt wilde voor haar gehele beeldmarketing alles in één stijl hebben.

Bedrijfsvideo van trainer Eric Peeters voor Kenneth Smith

Met zowel een bedrijfsvideo als  uitgebreide fotosessie heeft Eric Peeters een gedegen beeldmarketing voor zijn bedrijf.

Eventvideo Dream Big Play Big Masterclass

Voor het bedrijf Savvy Sense heb ik het Dream Big Play Big Masterclass event gefilmd en een mooie compilatie gemaakt. Deze video wordt ingezet voor social media om ruchtbaarheid te geven aan de verschillende masterclasses die in de toekomst gegeven worden.

Dit zeggen anderen

Portret in Bedrijf maakt beelden voor onder andere reclamebureaus, verzekeringsmaatschappijen, financiële instellingen, advocaten, juristen, marketeers, trainers en coaches.

“Enith heeft mijn foto’s en video’s gemaakt voor mijn website ‘Manifest your dreamlife’. Ze heeft mij precies zo vast te leggen zoals ik het wil en zoals anderen mij ook kennen. En net als de foto’s zijn de video’s ook bijzonder mooi en van een prachtige kwaliteit. En omdat je gewoon aan Enith kan zien dat ze van d’r werk houdt, heb ik er altijd alle vertrouwen in dat er iets moois geleverd wordt. Nogmaals heel erg bedankt Enith.” Leila Claassens

Teamcoach

“Enith is een meester in het neerzetten van de juiste sfeer voor jouw foto’s en video’s. Ze laat het materiaal naadloos aansluiten op wie jij bent, wat voor bedrijf je hebt en wat je uit wilt stralen. De reportage en de afhandeling is met grote professionaliteit en vakkundigheid verzorgd. Ik ben bijzonder blij met de foto’s en video’s die ze voor mij gemaakt heeft.” Irma van der Linden

Oprichtster, Retraite Academie

“Ik hoefde niet lang te zoeken of te twijfelen welke foto- en videografe ik zou benaderen voor mijn nieuwe campagne voor de lancering van mijn nieuwe producten en diensten. 

De reden waarom ik voor Enith koos was voor mij haar oog voor detail, timing en compositie. In 2 opname dagen wist ze genoeg materiaal te verzamelen voor maar liefst 13 videos en is er nu zelfs nog genoeg om meer verschillende content items vorm te geven vanuit dit materiaal. 

Enith werkt snel, is helder in haar communicatie en weet precies wat bij mij past. Ik heb geen enkele video zelf hoeven briefen voor de bewerking. 
Enith heeft precies die woorden en beelden samengesteld die mij en mijn bedrijf het beste beschrijven.” Femke Hertog

Businesscoach

Je krijgt:

E
Een bedrijfsvideo van 1,5 minuut.
E
De vorm van de video: De ondernemer vertelt en sfeerbeelden van het bedrijf worden in de video verwerkt. Op persoonlijke wijze krijgt de doelgroep inzicht in de onderneming.
E
Een opnamedag van 6 uur.
E
Alles vindt plaats op 1 of 2 locaties (voorwaarde is wel dat een tweede locatie 15 minuten van de eerste locatie is)
E
Voorbereiding van 2,5 uur (skype en e-mail) over het script, opbouw video, locatie en uiterlijke styling en verzorging.
E
15 beelden.
E
Een videoleader die in een header (van website of Facebook) afgedraaid kan worden. Zie hier een voorbeeld.
E
10 filmstills uit de video voor social media berichten. (Nabestellingen zijn mogelijk.)
E
Na 7 werkdagen een gepersonaliseerde webpagina met de foto’s.
E
Na selectie van de foto’s ontvang je binnen 3 werkdagen de bewerkte foto’s op hoge resolutie.
E
De video wordt na 14 dagen met een weblink getoond.
E
Na jouw aanpassingen ontvang je na 3 dagen de definitieve versie.

Ik kan ook helpen met:

E
Professionele bedrijfsvlogs. Zie hier een voorbeeld.
E
Klant testimonials. Zie hier een voorbeeld.

Veel gestelde vragen

Wat doe ik aan?
Zorg voor nette kleding en vooral kleding waarin je doelgroep je altijd treft. Tenzij men je er in kan uittekenen wordt een geheel zwarte kleding outfit afgeraden omdat het nogal somber over kan komen. Verder is alles geoorloofd als het maar is zoals je je altijd wilt of zult kleden naar de klanten of een presentatie.
Wordt er visagie geregeld?
Nee, deze zit niet standaard in het pakket omdat ik als fotograaf ga voor een authentieke uitstraling. Oneffenheden die er normaliter niet zitten zal ik wegshoppen. De huid poeder ik tegen het glimmen.
Hoe kan ik mij voorbereiden?
Ik zal voor aanvang van de opdracht documenten toesturen ter voorbereiding van de opdracht. Tevens plan ik een gesprek met je waarin wordt besproken wat je moet voorbereiden of waarin we samenvatten en bijsturen wat je al hebt voorbereid.
Wanneer en hoe maken we nader kennis?
Nadat je een boeking hebt geplaatst of een offerte hebt aangevraagd kun je een afspraak om in gesprek te gaan inplannen in mijn online agenda. Hoe je dat doet lees je in de vervolgcommunicatie die dan ontstaat.
Moet er worden aanbetaald?
Er hoeft niet te worden aanbetaald. Na ontvangst van de factuur dient deze binnen 14 dagen te worden voldaan.
Wat gebeurt er met slecht weer? (als de foto’s buiten gewenst zijn)
Dan zullen we in overleg de fotosessie verplaatsen.
Werk je in heel Nederland?
Ja, ik werk in heel Nederland.
Is het offertegesprek vrijblijvend?
Jazeker, het offertestadium is geheel vrijblijvend.
Moet ik bij publicatie je naam noemen of door derden laten noemen?
Naamsvermelding is inderdaad verplicht maar hoeft niet met koeienletters te gebeuren. Als iedereen maar kan zien wie de maker van het beeld is mocht daar naar gezocht worden.