voor meer informatie bel 06 414 213 42 / info@portretinbedrijf.nl

Business Branding Video

De manier voor een doeltreffende kennismaking met jouw bedrijf

Met video kun je jouw doelgroep op een laagdrempelige manier kennis laten maken met jouw bedrijf. Ook zorgt het voor een betere vindbaarheid op het internet.
Bedrijfsvideo’s van Portret in Bedrijf zijn zowel zakelijk als persoonlijk en komen snel tot de kern. Je wilt dat er zonder enige ruis zichtbaar is wat jouw bedrijf doet. Een visuele, online pitch waarin je in korte tijd een duidelijk verhaal aan je doelgroep vertelt. Mooi vormgegeven en met de intentie de klant te informeren en met hen te verbinden. En als je hierin dicht bij jezelf blijft dan kun je laten zien waar jij voor staat en dan zul je de klanten aantrekken die bij jou passen omdat de video jouw authenticiteit laat zien én de juiste verwachtingen schept bij de kijker.

 

Maak het plaatje compleet

Nog waardevoller is het business branding foto- en video pakket. Het is zeer effectief om je fotografie en video in één uitstraling te hebben. Consistent en congruent met je huidige of nog te bepalen merkbeleving. Hét social media pakket bij uitstek om je (social) marketing mee te voeren.

Mijn werkwijze hierin gaat verder dan alleen beeld maken want co-creatie staat bij mij hoog in het Vaandel. Ik ben er namelijk van overtuigd dat er met een goede voorbereiding beelden gemaakt worden waarin het bedrijf zichzelf echt terug ziet en waarmee men jaren vooruit kan. Een echte “return on investment”. Door op deze manier samen te werken met mijn klanten zorg ik ervoor dat de klanten echt controle heeft op wat er gemaakt wordt. Hierdoor hoeft er geen beeld ongebruikt te blijven in jouw marketing!

Business Branding Video en Fotografie voor zelfstandigen en MKB

vanaf € 1797*

exclusief btw en reiskosten (€ 0,25/km ex. BTW)

Vanwege een gedegen voorbereiding van script, locatie, shotlist fotografie en aanpak kan de draaidag niet eerder dan 2 weken na de boeking plaatsvinden.

*Vraag een offerte aan als u alleen op zoek bent naar een video.

“Video en fotografie met jouw originele bedrijfsverhaal”

Waarom video?

Je hebt je vast al eens afgevraagd wat video voor jouw bedrijf kan betekenen. En ook belangrijk, hoe jouw bedrijf in video eruit moet komen te zien. Waar moet de video over gaan?

Hier kun je, branche afhankelijk, veel kanten mee op. Zie het in ieder geval als een pitch. Wat vertel jij, waarmee je de aandacht van de klant vasthoudt en hen van de juiste informatie voorziet?Jij kent je klant als geen ander, jij weet met welke energie je de klant helpt. Allemaal aspecten die alleen maar goede verwachtingen kunnen scheppen bij de doelgroep. Allemaal aspecten die men wil zien. Hoe duidelijker dit verhaal is, hoe groter de aandacht van de klant want “confused people don’t buy”.

Gebruik video’s voor:

 • Een bedrijfsvideo*
 • Een event video*
 • Een videoblog (serie)
 • Videotestimonials
 • Welkomstvideo voor videokanalen (YouTube, Vimeo, Instagram etc.)
 • Een korte videoleader (10 sec.) als sfeerimpressie; zeer geschikt voor websites en sommige social media headers.

De producten met een sterretje zijn inclusief 10 foto’s (screenshots) voor gebruik binnen jullie beeldmarketing. En nog fijner; veel producten zijn te combineren! Vraag zeker eens naar de mogelijkheden.

Jouw originele verhaal in een creative video

Hieronder een greep uit de video’s die ik eerder voor diverse ondernemers en bedrijven maakte.

Bee Top of Mind Bedrijfsvideo

Voor onderneemster Madhu Mathoera van  BE(E) Top of Mind heb ik een Bedrijfsvideo gemaakt met haar bedrijfsverhaal. Tijdens deze opnamedag heb ik ook haar Business Branding shoot gefotografeerd waarbij ze direct materiaal had voor haar website, LinkedIn en Social Media.

Bedrijfsvideo Skindelicious

Voor beautysalon Skindelicious heb ik de bedrijfsfotografie en bedrijfsvideo verzorgd. Oprichtster Karolien ten Hoedt wilde voor haar gehele beeldmarketing alles in één stijl hebben.

Bedrijfsvideo van trainer Eric Peeters voor Kenneth Smith

Met zowel een bedrijfsvideo als  uitgebreide fotosessie heeft Eric Peeters een gedegen beeldmarketing voor zijn bedrijf.

Eventvideo Dream Big Play Big Masterclass

Voor het bedrijf Savvy Sense heb ik het Dream Big Play Big Masterclass event gefilmd en een mooie compilatie gemaakt. Deze video wordt ingezet voor social media om ruchtbaarheid te geven aan de verschillende masterclasses die in de toekomst gegeven worden.

Je krijgt:

 • Een ondertitelde bedrijfsvideo van 1,5 minuut.
 • De vorm van de video: De ondernemer vertelt in beeld zijn of haar verhaal en sfeerbeelden van het bedrijf worden in de video verwerkt. Op persoonlijke wijze krijgt de doelgroep inzicht in de onderneming.
 • Een opnamedag van 6 uur. 10:00 – 16:00
 • Alles vindt plaats op 1 of 2 locaties (voorwaarde is wel dat een tweede locatie minder dan 15 minuten van de eerste locatie ligt)
 • Voorbereiding van 3 uur (skype en e-mail) over het script, opbouw video, locatie en uiterlijke styling en verzorging.
 • 15 hoge resolutie bedrijfsfoto’s, inclusief portretten. Nabestellingen zijn mogelijk.
 • 15 filmstills uit de video voor social marketing. Nabestellingen zijn mogelijk.
 • Na 7 werkdagen een gepersonaliseerde webpagina met de foto’s.
 • Na selectie van de foto’s ontvang je binnen 3 werkdagen de bewerkte foto’s op hoge resolutie.
 • De video wordt na 14 dagen met een weblink getoond.
 • Na jouw aanpassingen ontvang je na 5 dagen de definitieve versie.
 • Optioneel: Een videoleader van 20 seconden die in een header (van website of Facebook) afgedraaid kan worden. Dit is een korte afgeleidde van de video voor een eerste sfeerimpressie. Zie hier een voorbeeld.

Dit zeggen anderen

Portret in Bedrijf maakt beelden voor onder andere reclamebureaus, verzekeringsmaatschappijen, financiële instellingen, advocaten, juristen, marketeers, trainers en coaches.

“Enith heeft mijn foto’s en video’s gemaakt voor mijn website ‘Manifest your dreamlife’. Ze heeft mij precies zo vast te leggen zoals ik het wil en zoals anderen mij ook kennen. En net als de foto’s zijn de video’s ook bijzonder mooi en van een prachtige kwaliteit. En omdat je gewoon aan Enith kan zien dat ze van d’r werk houdt, heb ik er altijd alle vertrouwen in dat er iets moois geleverd wordt.”

Leila Claassens

Teamcoach

“Enith is een meester in het neerzetten van de juiste sfeer voor jouw foto’s en video’s. Ze laat het materiaal naadloos aansluiten op wie jij bent, wat voor bedrijf je hebt en wat je uit wilt stralen. De reportage en de afhandeling is met grote professionaliteit en vakkundigheid verzorgd. Ik ben bijzonder blij met de foto’s en video’s die ze voor mij gemaakt heeft.”

Irma van der Linden

Oprichtster, Retraite Academie

“De reden waarom ik voor Enith koos was voor mij haar oog voor detail, timing en compositie. In 2 opnamedagen wist ze genoeg materiaal te verzamelen voor maar liefst 13 videos en is er nu zelfs nog genoeg om meer verschillende content items vorm te geven vanuit dit materiaal. Enith werkt snel, is helder in haar communicatie en weet precies wat bij mij past.

Femke Hertog

Businesscoach

Veelgestelde vragen

Wat doe ik aan?
Zorg voor nette kleding en vooral kleding waarin je doelgroep je altijd treft. Tenzij men je er in kan uittekenen wordt een geheel zwarte kleding outfit afgeraden omdat het nogal somber over kan komen. Verder is alles geoorloofd als het maar is zoals je je altijd wilt of zult kleden naar de klanten of een presentatie.
Wordt er visagie geregeld?
Nee, deze zit niet standaard in het pakket omdat ik als fotograaf ga voor een authentieke uitstraling. Oneffenheden die er normaliter niet zitten zal ik wegshoppen. De huid poeder ik tegen het glimmen.
Hoe kan ik mij voorbereiden?
Ik zal voor aanvang van de opdracht documenten toesturen ter voorbereiding van de opdracht. Tevens plan ik een gesprek met je waarin wordt besproken wat je moet voorbereiden of waarin we samenvatten en bijsturen wat je al hebt voorbereid.
Wanneer en hoe maken we nader kennis?
Nadat je een boeking hebt geplaatst of een offerte hebt aangevraagd kun je een afspraak om in gesprek te gaan inplannen in mijn online agenda. Hoe je dat doet lees je in de vervolgcommunicatie die dan ontstaat.
Moet er worden aanbetaald?
Er hoeft niet te worden aanbetaald. Na ontvangst van de factuur dient deze binnen 14 dagen te worden voldaan.
Wat gebeurt er met slecht weer? (als de foto’s buiten gewenst zijn)
Dan zullen we in overleg de fotosessie verplaatsen.
Werk je in heel Nederland?
Ja, ik werk in heel Nederland.
Is het offertegesprek vrijblijvend?
Jazeker, het offertestadium is geheel vrijblijvend.
Moet ik bij publicatie je naam noemen of door derden laten noemen?
Naamsvermelding is inderdaad verplicht maar hoeft niet met koeienletters te gebeuren. Als iedereen maar kan zien wie de maker van het beeld is mocht daar naar gezocht worden.