voor meer informatie bel 06 414 213 42 / info@portretinbedrijf.nl

BEDRIJFS(PROFIEL)PORTRETTEN

Meer klanten door doeltreffende foto’s?

Storytelling. Een goed verhaal is essentieel voor jouw organisatie. Bij een goed verhaal denken we vaak aan tekst. Maar tekst en beeld gaan juist hand in hand. Dat is niet alleen zo in magazines en kranten, maar dit geldt ook voor jouw website, intranet of ander promotiemateriaal.

Met authentieke en professionele beelden kun je het verhaal van jouw bedrijf visueel vertellen.
Je kunt je medewerkers laten zien bijvoorbeeld. Want die medewerkers: die vormen jouw bedrijf.

 

Maak een succesvolle indruk bij potentiële klanten

Zakelijke portretten, maar wel persoonlijker. Dat is mijn stijl.

Met authentieke, professionele bedrijfsportretten van jouw medewerkers maak je verschil. De beleving over de medewerkers is hierin cruciaal.

Met een mooie balans tussen persoonlijk en deskundig valt je op en wek je het vertrouwen van je doelgroep.

MERKBELEVING OP BEELD

PIB-methode

Met de PIB-methode breng ik jouw wensen in kaart:

PERSOONLIJK

Wie ben je?

Ik zorg dat jouw medewerkers zich persoonlijk én professioneel terug zien in het portret. Tijdens de fotosessie kunnen ze meteen al aangeven welke foto ze het mooist vinden. Dat scheelt een hoop tijd (en geld) in nawerk.

IMAGO

Hoe wil je bekend staan?

Ik vraag door en kom samen met jou tot de kern. Wat is jullie imago en hoe maken we dit zichtbaar? We zorgen voor een betrouwbare eerste indruk en professionele uitstraling.

BEELDCOMMUNICATIE

Hoe wil je overkomen?

De beeldcommunicatie wordt mede bepaald door keuze van locatie, houding en uiterlijke styling. Deze aspecten zijn van belang om jouw persoonlijke én professionele imago te versterken. Ik denk met je mee, zodat je dit voor de fotosessie al duidelijk kunt communiceren naar je medewerkers.

Werkwijze

De portretten maak ik vaak op locatie met natuurlijk licht en bij voorkeur met een achtergrond die diepte geeft. Bij kleine groepen op één dag (max. 40) is dit zeer geschikt en praktisch.

Bij grotere groepen raad ik een effen achtergrond aan van mijn mobiele studio, zodat er één geheel kan ontstaan op de website.

Met mijn PIB-methode zorg ik er gegarandeerd voor dat jouw medewerker zichzelf op persoonlijke en deskundige wijze herkent in zijn of haar portret. In een kort voorbereidend gesprek bepaal ik samen met diegene wat hij/zij wenst uit te stralen. En dit op zo’n manier dat het past bij het imago van het bedrijf.

Daarnaast laat ik jouw medewerkers de foto’s meteen zien op mijn camera of laptop. Zo kan er ter plekke een voorkeur uitgesproken worden en krijgen ze gegarandeerd een foto die hen bevalt. Dit is niet alleen prettig voor de persoon zelf, maar scheelt een hoop administratief werk achteraf. Mijn ervaring leert dat er anders heel veel gecorrespondeerd wordt over het kiezen van de mooiste foto. Vaak wil je een lange periode vooruit met portretfoto’s. Dan moet iedereen wel tevreden zijn.

Klik op de foto’s om nog meer foto’s te bekijken.

Dit zeggen anderen

Portret in Bedrijf maakt beelden voor onder andere reclamebureaus, verzekeringsmaatschappijen, financiële instellingen, advocaten, juristen, marketeers, trainers en coaches.

“De methode van Enith (Persoonlijkheid, Imago & Beeldcommunicatie) past zij op een vlotte en professionele wijze toe. Zij vraagt naar je wens qua presentatie en geeft vlot ook haar eigen mening. Voor je het weet ben je het er samen over eens en is de foto al gemaakt. Het resultaat vind ik nog steeds mooi en wervend!” Harry Hendriks

GITP

“Enith maakt de zakelijk portretten voor de werknemers van (o.a.) Verwey Vastgoed. Ze stelt iedereen op hun gemak, is super flexibel, werkt met natuurlijk licht en het resultaat is altijd prachtig! Dikke dikke aanrader.” Floor Soeters

Verwey Vastgoed

“Enith van Tongeren is als fotografe en als mens bijzonder prettig om mee samen te werken. Enith is betrouwbaar, bescheiden en innemend, waardoor men zich snel comfortabel voelt in haar aanwezigheid. Vaktechnisch heeft Enith haar doel scherp voor ogen en ze heeft veel gevoel voor sfeer en detail. Prima eigenschappen en kwaliteiten voor een fotografe.” Nathalie van Huet

Account director

“Enith van Tongeren van Portret in Bedrijf heeft voor Rotterdam Festivals alle profielfoto’s gemaakt voor de website als social media. 
We zijn allemaal erg tevreden over de foto’s omdat we erop staan zoals we zijn en wat we willen uitstralen. De werkwijze van Enith is prettig: goede voorbereiding en tijdens het schieten wordt het model op zijn of haar gemak gesteld. We hadden de foto’s snel in ons bezit. Wij blijven graag gebruik maken van de diensten van Enith.” Joyce Ruijs

Directie assistente, Rotterdam Festivals

Wat kun je verwachten?

E
Jouw team wordt gefotografeerd in 1 dag (8 uur)
E

Op 1 dag kan ik ongeveer 40 personen fotograferen. Ik fotografeer gemiddeld 12 minuten per persoon.

E

Eén portret per persoon. Naar wens op maat gemaakt.

E
Professionele foto’s, persoonlijk en passend bij het bedrijfsimago
E
Voorafgaand een voorbereidingsformulier voor medewerkers, zodat er mentaal een goede basis is voor geslaagde foto’s. Hier staan ook tips in over uiterlijke verzorging.
E
Binnen 10 werkdagen worden alle foto’s in hoge resolutie en met een online downloaddienst bij jouw bedrijf afgeleverd.

Veel gestelde vragen

Wat doe ik aan?
Zorg voor nette kleding en vooral kleding waarin je doelgroep je altijd treft. Tenzij men je er in kan uittekenen wordt een geheel zwarte kleding outfit afgeraden omdat het nogal somber over kan komen. Verder is alles geoorloofd als het maar is zoals je je altijd wilt of zult kleden naar de klanten of een presentatie.
Wordt er visagie geregeld?

Nee, deze zit niet standaard in het pakket omdat ik als fotograaf ga voor een authentieke uitstraling. Oneffenheden die er normaliter niet zitten zal ik wegshoppen. De huid poeder ik tegen het glimmen.

Hoe kan ik mij voorbereiden?
Ik zal voor aanvang van de opdracht documenten toesturen ter voorbereiding van de opdracht. Tevens plan ik een gesprek met je waarin wordt besproken wat je moet voorbereiden of waarin we samenvatten en bijsturen wat je al hebt voorbereid.
Wanneer en hoe maken we nader kennis?
Nadat je een boeking hebt geplaatst of een offerte hebt aangevraagd kun je een afspraak om in gesprek te gaan inplannen in mijn online agenda. Hoe je dat doet lees je in de vervolgcommunicatie die dan ontstaat.
Moet er worden aanbetaald?
Er hoeft niet te worden aanbetaald. Na ontvangst van de factuur dient deze binnen 14 dagen te worden voldaan.
Wat gebeurt er met slecht weer? (als de foto’s buiten gewenst zijn)
Dan zullen we in overleg de fotosessie verplaatsen.
Werk je in heel Nederland?
Ja, ik werk in heel Nederland.
Is het offertegesprek vrijblijvend?
Jazeker, het offertestadium is geheel vrijblijvend.
Moet ik bij publicatie je naam noemen of door derden laten noemen?
Naamsvermelding is inderdaad verplicht maar hoeft niet met koeienletters te gebeuren. Als iedereen maar kan zien wie de maker van het beeld is mocht daar naar gezocht worden.