voor meer informatie bel 06 414 213 42 / info@portretinbedrijf.nl

Bedrijfs(profiel)portretten

Maak een persoonlijke en succesvolle indruk bij jouw doelgroep

 

Zakelijke portretten maar wel persoonlijk. Dat is mijn stijl.
Met originele, professionele bedrijfsportretten van jouw medewerkers maak je verschil. Maar het liefst op een manier dat zij zichzelf écht terugzien in de foto. Want de meesten mensen vinden het niet makkelijk om op de foto te gaan.
“Het is niet mijn hobby”, zeggen ze dan. Omdat ik precies weet waar het mis kan gaan kan ik mensen direct op hun gemak stellen en er voor zorgen dat de portretten precies worden zoals zij zelf willen. Want dat is wat ik deels doe, de betreffende personen de controle geven om het beste resultaat te krijgen voor zakelijke doeleinden.

Met mijn PIB methode stel ik namelijk de juiste vragen en bespreek goed wat het resultaat op beeld moet zijn. Zo maak ik portretten waar zij zichzelf in terug zien en waardoor de eerste indruk klopt. Hiermee maken zij nog makkelijker verbinding met de doelgroep. Jij wilt dus dat de medewerkers zichtbaar worden voor een persoonlijkere marketing vanuit het bedrijf? Door hen uit oprechte belangstelling te vragen waar zij voor staan op werkgebied, is dat voor mij het makkelijkste wat er is.

Bedrijfs(profiel)portretten zijn bedoelt voor het (groot) MKB en kunnen onderdeel zijn van een opdracht voor bedrijfsfotografie. Alles in één stijl zorgt voor een eenduidige en nog sterkere positionering in de marketing.

 

Zakelijke portretten, maar wel persoonlijk

Met de PIB-methode breng ik jouw wensen in kaart

 

PERSOONLIJK

Wie ben je?

Je persoonlijkheid ondersteund jouw rol binnen een bedrijf. Inzicht hierin is voor mij dan ook van belang voor de uitstraling van het portret. Ik zorg ervoor dat jij jezelf persoonlijk én professioneel terug ziet in het portret. Tijdens de fotosessie kun je meteen al aangeven welke foto het beste is. Dus totale controle over het resultaat!

IMAGO

Hoe wil je bekend staan?

Of, hoe sta je al bekend? Een eenduiding en zichtbaar imago komt het succes van de organisatie ten goede. Het zorgt voor een goede indruk en professionele uitstraling. Ik vraag door en kom samen met jou tot de kern. Wat is jullie imago en hoe maken we dit het beste zichtbaar? Door hier een mooie balans in te vinden zorgen we samen voor een authentiek en effectief portret.

BEELDCOMMUNICATIE

Hoe wil je overkomen?

De beeldcommunicatie wordt mede bepaald door keuze van locatie, houding en uiterlijke styling. Deze aspecten zijn van belang om het persoonlijke én professionele imago te versterken. Ik denk hierin mee, zodat dit voor de fotosessie al duidelijk gecommuniceerd kan worden naar de betrokkenen.

Werkwijze

De portretten maak ik veelal op locatie (binnen of buiten) met natuurlijk daglicht en bij voorkeur met een achtergrond die diepte geeft. Bij groepen op één dag (max. 40) is dit zeer geschikt, praktisch en geeft een mooi resultaat. Er is altijd de mogelijkheid om specifieke wensen van jullie te bespreken en op te nemen in de werkwijze.

Met mijn hierboven staande PIB-methode zorg ik er gegarandeerd voor dat jouw medewerker zichzelf op persoonlijke en deskundige wijze herkent in zijn of haar portret. In een kort voorbereidend gesprek bepaal ik samen met diegene wat hij/zij wenst uit te stralen. En dit op zo’n manier dat het past bij het imago van het bedrijf.
Daarnaast laat ik jouw medewerkers de foto’s meteen zien op mijn camera of laptop. Zo kan er ter plekke een voorkeur uitgesproken worden en krijgen ze gegarandeerd een foto die hen bevalt. Dit is niet alleen prettig voor de persoon zelf, maar scheelt een hoop administratief werk achteraf. Mijn ervaring leert dat er anders heel veel gecorrespondeerd wordt over het kiezen van de mooiste foto. Vaak wil je een lange periode vooruit met portretfoto’s. Dan moet iedereen wel tevreden zijn.

Wat kun je verwachten?

  • Jouw team wordt in een dagdeel of dag (8 uur) gefotografeerd.
  • Op 1 dag kan ik gemiddeld 40 personen fotograferen.
  • Eén close-up en/ of medium portret per persoon. (Bij 25 personen en vooraf besproken en geoffreerd)
  • Voorafgaand een voorbereidingsformulier voor medewerkers, zodat er mentaal een goede basis is voor geslaagde foto’s. Hier staan ook tips in over uiterlijke verzorging.
  • Binnen 10 werkdagen worden alle foto’s in hoge resolutie en met een online downloaddienst aan jouw bedrijf afgeleverd.

Authentieke bedrijfsportretten

Portret in Bedrijf maakt beelden voor onder andere reclamebureaus, verzekeringsmaatschappijen, financiële instellingen, advocaten, juristen, marketeers, trainers en coaches.

Dit zeggen anderen

Portret in Bedrijf maakt beelden voor onder andere reclamebureaus, verzekeringsmaatschappijen, financiële instellingen, advocaten, juristen, marketeers, trainers en coaches.

“De methode van Enith (Persoonlijkheid, Imago & Beeldcommunicatie) past zij op een vlotte en professionele wijze toe. Zij vraagt naar je wens qua presentatie en geeft vlot ook haar eigen mening. Voor je het weet ben je het er samen over eens en is de foto al gemaakt. Het resultaat vind ik nog steeds mooi en wervend!”

Harry Hendriks

GITP

“Enith maakt de zakelijk portretten voor de werknemers van (o.a.) Verwey Vastgoed. Ze stelt iedereen op hun gemak, is super flexibel, werkt met natuurlijk licht en het resultaat is altijd prachtig! Dikke dikke aanrader.”

Floor Soeters

Verwey Vastgoed

““Enith heeft voor Rotterdam Festivals alle profielfoto’s gemaakt. We zijn allemaal erg tevreden over de foto’s omdat we erop staan zoals we zijn en wat we willen uitstralen. De werkwijze van Enith is prettig: goede voorbereiding en tijdens het schieten wordt het model op zijn of haar gemak gesteld. Wij blijven graag gebruik maken van de diensten van Enith.”

Joyce Ruys

Directie assistente, Rotterdam Festivals

Veelgestelde vragen

Wat doe ik aan?
Zorg voor nette kleding en vooral kleding waarin je doelgroep je altijd treft. Tenzij men je er in kan uittekenen wordt een geheel zwarte kleding outfit afgeraden omdat het nogal somber over kan komen. Verder is alles geoorloofd als het maar is zoals je je altijd wilt of zult kleden naar de klanten of een presentatie.
Wordt er visagie geregeld?
Nee, deze zit niet standaard in het pakket omdat ik als fotograaf ga voor een authentieke uitstraling. Oneffenheden die er normaliter niet zitten zal ik wegshoppen. De huid poeder ik tegen het glimmen.
Hoe kan ik mij voorbereiden?
Ik zal voor aanvang van de opdracht documenten toesturen ter voorbereiding van de opdracht. Tevens plan ik een gesprek met je waarin wordt besproken wat je moet voorbereiden of waarin we samenvatten en bijsturen wat je al hebt voorbereid.
Wanneer en hoe maken we nader kennis?
Nadat je een boeking hebt geplaatst of een offerte hebt aangevraagd kun je een afspraak om in gesprek te gaan inplannen in mijn online agenda. Hoe je dat doet lees je in de vervolgcommunicatie die dan ontstaat.
Moet er worden aanbetaald?
Er hoeft niet te worden aanbetaald. Na ontvangst van de factuur dient deze binnen 14 dagen te worden voldaan.
Wat gebeurt er met slecht weer? (als de foto’s buiten gewenst zijn)
Dan zullen we in overleg de fotosessie verplaatsen.
Werk je in heel Nederland?
Ja, ik werk in heel Nederland.
Is het offertegesprek vrijblijvend?
Jazeker, het offertestadium is geheel vrijblijvend.
Moet ik bij publicatie je naam noemen of door derden laten noemen?
Naamsvermelding is inderdaad verplicht maar hoeft niet met koeienletters te gebeuren. Als iedereen maar kan zien wie de maker van het beeld is mocht daar naar gezocht worden.