voor meer informatie bel 06 414 213 42 / info@portretinbedrijf.nl

Business Branding Fotografie

Business Branding fotografie voor waardevolle ondernemers

Business Branding fotografie is dé grote zus van Personal Branding fotografie.
Het is voor zelfstandig ondernemers die hun waarde kennen en die dit zichtbaar willen maken aan hun doelgroep.

Een personal brand laat zich lastig meten en op waarde schatten. Met personal branding duurt het ook nog eens langer om jezelf duurzaam op de kaart te zetten. Jij wilt niet je merk zijn, bent je al bewust van je personality en je wilt nu vooral je deskundigheid laten zien en daarmee je klanten helpen met hun vraagstuk.

Meer klantbinding door een doeltreffende beeldmarketing

De vraag “Wat doet hij/ zij nu eigenlijk, en hoe?” moet voor de doelgroep volledig beantwoord worden. En het liefst zo duidelijk mogelijk. Want je hebt iets te melden, een geweldige dienst te leveren en je wilt dit visueel maken voor een effectieve marketing campagne.
Dit wil je graag doen door vooral dicht bij jezelf te blijven en jezelf echt terug te zien in de beelden. Frisse beelden die op een authentieke manier de juiste, eerste indruk maken. Hierdoor worden het “wie en waarom?”ook feilloos zichtbaar. Het hierbij in gedachten houden van je ideale doelgroep is daarbij een must. Jij weet inmiddels wat ze van je willen horen en zien en wat je voor hen wilt betekenen. Doordat jij de verbinding met je klanten wil aangaan maak ik foto’s die jou direct iets opleveren.

Dus, wat moet jouw doelgroep weten van jouw energie, werkwijze en intentie?
Dit is wat ik van jou wil weten zodat wij voorafgaand aan de business branding fotosessie een shotlist kunnen maken die gebaseerd is op de verwachtingen die je wilt scheppen bij jouw klanten.
Door deze voorbereiding hoeft er niets van jouw merkbeleving achterwege te blijven en krijg jij gegarandeerd beelden die voor een lange tijd effectief gebruikt kunnen worden. Beelden die een duidelijke en consistente marketing kunnen ondersteunen en daardoor dus heel duurzaam. Het zou zonde zijn als je elk jaar in nieuwe foto’s zou moeten investeren!

Kosten Business Branding Fotografie

€ 697

exclusief btw en reiskosten (€ 0,25/km ex. BTW)

Business branding fotografie die jouw authentieke verhaal vertelt

Met de PIB-methode breng ik jouw wensen in kaart

PERSOONLIJK

Wie ben je?

Je staat ergens voor. En meestal is dit in mooie kernwaarden die je hebt te vertalen. Deze kernwaarden zijn een must om als basis te gebruiken in de fotografie. Het kan de storytelling versterken en dit zorgt voor meer verbinding met jouw klanten.

IMAGO

Hoe wil je bekend staan?

Of hoe sta je al bekend? Je passie voor je werk is zichtbaar naar je klanten toe. Er zijn aspecten waarvan je weet dat dat hetgene is waardoor je alles klaarspeelt. Ik vraag door en kom samen met jou tot de kern. Wat is jouw imago en hoe maken we dit in beeld zichtbaar? We zorgen voor een betrouwbare eerste indruk en deskundige uitstraling.

BEELDCOMMUNICATIE

Hoe wil je overkomen?

De beeldcommunicatie wordt mede bepaald door keuze van locatie, houding en uiterlijke styling. Deze aspecten zijn van belang om jouw persoonlijke én deskundige imago te versterken. Samen bepalen wij welke locatie geschikt is voor de fotografie en video. Maar als het even kan dan is o.a. de originele werkplek dé plek bij uitstek om zoveel mogelijk vast te leggen.

“Door de verbinding met je klanten te willen aangaan, maak ik foto’s die jou direct iets opleveren.”

Wat kun je van business branding fotografie verwachten?

  • 15 unieke beelden (inclusief portretten) voor op je website en andere(social) marketing.
  • Het is mogelijk om extra foto’s te bestellen. De kosten hiervan zijn 15 euro per beeld maar bij een flink aantal nabestelling maak ik een staffelkorting.
  • Om deze fotosessie te laten slagen zullen we 1,5 uur samenwerken (skypen) om een shotlist te maken die gebaseerd is op je (personal) branding en eventuele social media strategie. Is jouw branding al door een communicatiebureau bepaald? Dan zorg ik in overleg dat het beeldmateriaal past bij dit plan.
  • We brainstormen over een geschikte locatie en zoeken hierbij naar plekken en handelingen die kenmerkend zijn jouw onderneming en zoals de doelgroep jou zal beleven. Alles vind plaats op 1 locatie maar in overleg is een tweede locatie die niet verder ligt dan 5 km ook een optie.
  • Ook kijken we goed naar welke kleding past bij jouw ondernemersverhaal. Je neemt maximaal 2 sets kleding mee, want kleding zal bijdragen aan de herkenbaarheid van jou als ondernemer dus hierin zullen we niet al te veel variëren.
  • De fotosessie duurt 3 uur. Binnen 7-10 werkdagen kun je op een gepersonaliseerde website de foto’s uitkiezen.
  • Na jouw selectie ontvang je binnen 5 werkdagen de definitieve foto’s op hoge resolutie.

Dit zeggen anderen

Portret in Bedrijf maakt beelden voor onder andere reclamebureaus, verzekeringsmaatschappijen, financiële instellingen, advocaten, juristen, marketeers, trainers en coaches.

“Enith is een vakvrouw. Ze verdiept zich in jou als klant waardoor haar foto’s perfect aansluiten bij het doel dat je wilt bereiken. En niet het eindresultaat alleen is van zeer hoge kwaliteit. Ook het proces ernaar toe. Van intake tot executie tot oplevering: uit alles spreekt ervaring en hoge kwaliteit. En niet geheel onbelangrijk: zij is een erg prettig persoon om mee te werken.”

Dorien Tendijck

Marketing Pepper

“Enith is een geweldige persoonlijkheid die in haar beeld precies weet vast te leggen wat je als ondernemer wilt uitstralen. Het is absoluut meer dan een fotoshoot. Werken met Enith laat je nadenken over je missie van je bedrijf. Waarom je doet wat je doet. Ik kan Enith aan iedereen aanbevelen als je precies weet wat je als ondernemer de wereld wilt vertellen.”

Vicky Giltjes

Bureau luister

“Wat mij ontzettend enthousiast maakte en waar ik erg van onder de indruk was, is dat Enith erg weinig nodig heeft om fantastische foto’s te schieten. Zelfs als het regent, er slecht licht is of we in een drukke omgeving waren, het lukt Enith altijd om een geweldige foto te schieten. Daarnaast denkt ze erg goed mee op creatief vlak en doet vaak waardevolle suggesties.”

Latifa Elguada

Imago stylist

Veelgestelde vragen

Wat doe ik aan?

Zorg voor nette kleding en vooral kleding waarin je doelgroep je altijd treft. Tenzij men je er in kan uittekenen wordt een geheel zwarte kleding outfit afgeraden omdat het nogal somber over kan komen. Verder is alles geoorloofd als het maar is zoals je je altijd wilt of zult kleden naar de klanten of een presentatie. Hierin moeten de verwachtingen ook helemaal waar gemaakt worden!

Wordt er visagie geregeld?

Nee, deze zit niet standaard in het pakket omdat ik als fotograaf ga voor een authentieke uitstraling. Oneffenheden die er normaliter niet zitten zal ik wegshoppen. De huid poeder ik tegen het glimmen.

Hoe kan ik mij voorbereiden?

Ik zal voor aanvang van de opdracht documenten toesturen ter voorbereiding van de opdracht. Tevens plan ik een gesprek met je waarin wordt besproken wat je moet voorbereiden of waarin we samenvatten en bijsturen wat je al hebt voorbereid.

Wanneer en hoe maken we nader kennis?

Nadat je een boeking hebt geplaatst of een offerte hebt aangevraagd kun je een afspraak om in gesprek te gaan inplannen in mijn online agenda. Hoe je dat doet lees je in de vervolgcommunicatie die dan ontstaat.

Moet er worden aanbetaald?
Er hoeft niet te worden aanbetaald. Na ontvangst van de factuur dient deze binnen 14 dagen te worden voldaan.
Wat gebeurt er met slecht weer? (als de foto’s buiten gewenst zijn)
Dan zullen we in overleg de fotosessie verplaatsen.
Werk je in heel Nederland?
Ja, ik werk in heel Nederland.
Is het offertegesprek vrijblijvend?
Jazeker, het offertestadium is geheel vrijblijvend.
Moet ik bij publicatie je naam noemen of door derden laten noemen?
Naamsvermelding is inderdaad verplicht maar hoeft niet met koeienletters te gebeuren. Als iedereen maar kan zien wie de maker van het beeld is mocht daar naar gezocht worden.