voor meer informatie bel 06 414 213 42 / info@portretinbedrijf.nl

BUSINESS BRANDING FOTOGRAFIE

Meer zakelijk succes door business branding fotografie

Je weet wat je waarde is, je kent je doelgroep goed, en je wilt nu zichtbaarder worden. Want je kunt hierdoor meer zakelijk succes krijgen. Maar het plaatje moet wel kloppen en heb je de behoefte aan een groot aantal professionele foto’s waar jij jezelf in terug ziet; persoonlijk en als ondernemer.

Ik zorg ervoor dat jij beeldmateriaal krijgt die jouw marketing ondersteunt en jou persoonlijk, herkenbaar en deskundig op de kaart zet. Om tot de kern van jouw verhaal te komen blijf ik doorvragen over jouw waarom, hoe en wat. Ik maak niet alleen technisch goede foto’s, maar het is voor mij ook belangrijk dat de foto’s bij jou passen als ondernemer en waarin altijd de verbinding met de klant gemaakt wordt.

Voorafgaand aan de business branding fotosessie maken we samen een shotlist.

Door deze goede voorbereiding krijg jij gegarandeerd beelden die voor een lange tijd effectief gebruikt kunnen worden. En hoeft er ook niets te blijven liggen. Het zou zonde zijn als je elk jaar in nieuwe foto’s zou moeten investeren. Daarnaast creëer je een eenduidig en herkenbaar beeld van jouw bedrijf dat bij jouw doelgroep blijft hangen.

BUSINESS BRANDING FOTOGRAFIE

Vanaf € 597

Exclusief btw

Beeldmateriaal voor alle media

Het is voor mij belangrijk dat we niet alleen professionele, authentieke foto’s maken, maar ook dat je genoeg business branding fotografie hebt om voor alle media te gebruiken. Zo kun je de beelden voor je website gebruiken, maar zijn ook zeer geschikt voor social media, persmateriaal, nieuwsbrieven of banners.

“DOOR DE VERBINDING MET JE KLANTEN TE WILLEN AANGAAN MAAK IK FOTO’S DIE JOU DIRECT IETS OPLEVEREN.”

PIB-methode

Met de PIB-methode breng ik jouw wensen in kaart:

PERSOONLIJK

Wie ben je?

Ik zorg jij je persoonlijk én professioneel terug zien in het portret. Tijdens de fotosessie kun je meteen al aangeven welke foto je het mooist vindt. Dat scheelt een hoop tijd (en geld) in nawerk.

IMAGO

Hoe wil je bekend staan?

Ik vraag door en kom samen met jou tot de kern. Wat is jouw imago en hoe maken we dit zichtbaar? We zorgen voor een betrouwbare eerste indruk en professionele uitstraling.

BEELDCOMMUNICATIE

Hoe wil je overkomen?

De beeldcommunicatie wordt mede bepaald door keuze van locatie, houding en uiterlijke styling. Deze aspecten zijn van belang om jouw persoonlijke én professionele imago te versterken. Ik denk met je mee, zodat je hier voor de fotosessie al goed over na kunt denken.

Business branding fotografie die jouw authentieke verhaal vertelt

 

Dit zeggen anderen

Portret in Bedrijf maakt beelden voor onder andere reclamebureaus, verzekeringsmaatschappijen, financiële instellingen, advocaten, juristen, marketeers, trainers en coaches.

“Enith is een vakvrouw. Ze verdiept zich in jou als klant (én in de klanten van haar klanten) waardoor haar foto’s perfect aansluiten bij het doel dat je wilt bereiken. En niet het eindresultaat alleen (de foto’s) is van zeer hoge kwaliteit. Ook het proces ernaar toe. Van intake tot executie tot oplevering: uit alles spreekt ervaring en hoge kwaliteit. En niet geheel onbelangrijk: zij is een erg prettig persoon om mee te werken. Ik raad Enith zeker aan wanneer je behoefte hebt aan onderscheidende zakelijke fotografie.” Dorien Tendijk

Marketing Pepper

“Enith is een geweldige persoonlijkheid die in haar beeld precies weet vast te leggen wat je als ondernemer wilt uitstralen. Het is absoluut meer dan een fotoshoot. Werken met Enith laat je nadenken over je missie van je bedrijf. Waarom je doet wat je doet. Ik kan Enith aan iedereen aanbevelen als je precies weet wat je als ondernemer de wereld wilt vertellen.” Vicky Giltjes

Bureau luister

“Wat mij ontzettend enthousiast maakte en waar ik erg van onder de indruk was, is dat Enith erg weinig nodig heeft om fantastische foto’s te schieten. Zelfs als het regent, er slecht licht is of we in een drukke omgeving waren, het lukt Enith altijd om een geweldige foto te schieten. Daarnaast denkt ze erg goed mee op creatief vlak en doet vaak waardevolle suggesties. Ze is eigenlijk veel te bescheiden over haar talent, zij is echt de real deal!'” Latifa El Guada

Imago stylist

Wat kun je van business branding fotografie verwachten?

E
Vijftien portretten en verhalende foto’s voor op je website, social media, mailings en persmateriaal.
E
Om deze fotosessie te laten slagen zullen we 1 – 1,5 uur samenwerken (skypen) om een shotlist te maken die gebaseerd is op je personal branding, missie, en eventuele social media strategie. Is jouw businessbranding strategie al door een communicatiebureau opgezet? Dan zorg ik dat het beeldmateriaal past bij dit plan.
E
We brainstormen over een geschikte locatie en zoeken hierbij naar plekken en handelingen die kenmerkend zijn jouw onderneming en zoals de doelgroep jou zal beleven. Door hierbij te kijken naar gemeenschappelijke waarden maak je de juiste verbinding met je klant. Alles vind plaats op 1 locatie maar in overleg is een tweede locatie die niet verder ligt dan 5 km ook een optie.
E
Ook kijken we goed naar welke kleding past bij jouw ondernemersverhaal. Je neemt maximaal 3 sets kleding mee, want het is belangrijk te beseffen dat kleding zal bijdragen aan de herkenbaarheid van jou als ondernemer dus hierin zullen we niet al te veel variëren.
E
De fotosessie duurt 3 uur. Binnen 7 werkdagen kun je op een gepersonaliseerde website de foto’s uitkiezen.
E
Na jouw selectie ontvang je binnen 5 werkdagen de definitieve foto’s op hoge resolutie.
E
Het is uiteraard mogelijk om extra foto’s te bestellen.

Veel gestelde vragen

Wat doe ik aan?
Zorg voor nette kleding en vooral kleding waarin je doelgroep je altijd treft. Tenzij men je er in kan uittekenen wordt een geheel zwarte kleding outfit afgeraden omdat het nogal somber over kan komen. Verder is alles geoorloofd als het maar is zoals je je altijd wilt of zult kleden naar de klanten of een presentatie.
Wordt er visagie geregeld?
Nee, deze zit niet standaard in het pakket omdat ik als fotograaf ga voor een authentieke uitstraling. Oneffenheden die er normaliter niet zitten zal ik wegshoppen. De huid poeder ik tegen het glimmen.
Hoe kan ik mij voorbereiden?
Ik zal voor aanvang van de opdracht documenten toesturen ter voorbereiding van de opdracht. Tevens plan ik een gesprek met je waarin wordt besproken wat je moet voorbereiden of waarin we samenvatten en bijsturen wat je al hebt voorbereid.
Wanneer en hoe maken we nader kennis?
Nadat je een boeking hebt geplaatst of een offerte hebt aangevraagd kun je een afspraak om in gesprek te gaan inplannen in mijn online agenda. Hoe je dat doet lees je in de vervolgcommunicatie die dan ontstaat.
Moet er worden aanbetaald?
Er hoeft niet te worden aanbetaald. Na ontvangst van de factuur dient deze binnen 14 dagen te worden voldaan.
Wat gebeurt er met slecht weer? (als de foto’s buiten gewenst zijn)
Dan zullen we in overleg de fotosessie verplaatsen.
Werk je in heel Nederland?
Ja, ik werk in heel Nederland.
Is het offertegesprek vrijblijvend?
Jazeker, het offertestadium is geheel vrijblijvend.
Moet ik bij publicatie je naam noemen of door derden laten noemen?
Naamsvermelding is inderdaad verplicht maar hoeft niet met koeienletters te gebeuren. Als iedereen maar kan zien wie de maker van het beeld is mocht daar naar gezocht worden.