voor meer informatie bel 06 414 213 42 / info@portretinbedrijf.nl

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Je wordt eerst gezien, dan pas gelezen

Bij het etaleren van je bedrijf is ‘visual storytelling’ niet meer weg te denken. Met authentieke en professionele beelden kun je het verhaal van jouw bedrijf visueel vertellen. Bijvoorbeeld bij het lanceren van jullie nieuwe website of branding.

 

Bedrijfsfotografie, het succesvol vertalen van jouw bedrijfsmissie in beeld

Als bedrijf wil je de deskundigheid laten zien, maar vooral verbinding maken met de doelgroep. Dit kan door storytelling: met authentieke en professionele beelden wordt het verhaal van jouw bedrijf visueel verteld. Beelden die passend zijn binnen jouw marketingstrategie en die hierdoor bijdragen aan het behalen van zakelijke doelstellingen. Bijvoorbeeld door de echte medewerkers te tonen, bedrijfsprocessen te laten zien en wellicht zelfs het contact met de klant. En omdat zij jou en het bedrijf op een persoonlijkere manier zien, versterkt dat het vertrouwen om zaken met je te doen.

Voorafgaand van de fotosessie moet er dan ook goed nagedacht worden over de positionering en de merkbeleving van het bedrijf; Hoe wil je bekend staan bij de klanten. Wat mag er gezien worden. Wat moet de eerste indruk zijn?

Bijvoorbeeld bij het lanceren van jullie nieuwe website of verdere branding binnen social media is dit in de huidige tijd essentieel.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Dagprijs € 1197*

Exclusief btw en reiskosten (€ 0,25/km ex. btw)

*Geschatte kosten; na het invulllen van het intakeformulier en/of persoonlijk gesprek maak ik een scherpe offerte op maat op basis van jouw wensen

JOUW BEDRIJFSMISSIE IN BEELD

Dit zeggen anderen

Portret in Bedrijf maakt beelden voor onder andere reclamebureaus, verzekeringsmaatschappijen, financiële instellingen, advocaten, juristen, marketeers, trainers en coaches.

“Enith Stenhuijs is als fotografe en als mens bijzonder prettig om mee samen te werken. Enith is betrouwbaar, bescheiden en innemend, waardoor men zich snel comfortabel voelt in haar aanwezigheid. Vaktechnisch heeft Enith haar doel scherp voor ogen en ze heeft veel gevoel voor sfeer en detail. Prima eigenschappen en kwaliteiten voor een fotografe.”

Nathalie van Huet

Account director

“Enith heeft ons ontzettend goed geholpen met creatieve én professionele foto’s van onze ontwerpstudio. Niet alleen waren de foto’s van zeer goede kwaliteit, ook deed zij erg haar best om met ons mee te denken. Het gehele proces was relaxed en professioneel. We zullen haar zeker aan onze toekomstige klanten aanbevelen.”

Mooijman en Mittelberg

“Toen het idee geboren is om een promotievideo en foto’s te maken zocht ik naar een benadering waarbij ik mezelf, op de manier zoals ik train en coach, op een eigen manier in beeld kon brengen. Interactie, bescheiden, duidelijkheid en aandacht  voor de mens. Dat vraagt ook om een videograaf en fotograaf die dit gevoel om kan zetten in beeldmateriaal. Er moet een click zijn om zo eigen en natuurlijk mogelijk in beeld te komen. Het voorgesprek met Enith was een prettig en open gesprek. De click was goed en ze kwam bedachtzaam over. Niet in de zin van; ohhh…dat gaan we wel even fixen!
Enith  hebt me geholpen om mijn eigen branding op een stijlvolle en bescheiden manier in beeld te brengen waarbij mijn interactie met de mens en oprechtheid centraal staat.”

Eric Peeters

Kenneth Smith

Wat kun je verwachten?

E

Je kunt mij boeken voor een halve of een hele dag (8 uur)

E

Na het invullen van een intakeformulier en wellicht een aanvullend gesprek ontvang je een offerte op maat.

E

Professionele foto’s, maar wel zeer persoonlijk en passend bij het bedrijfsimago

E

Voorafgaand aan de fotosessie is er een gesprek van 1,5 – 2 uur waar we jouw verhaal, strategie en wensen specifieker in kaart brengen; wat en wie zijn er nodig om het juiste verhaal te vertellen?

E

Advies voor locaties en kledingtips voor medewerkers die in beeld komen.

E

Binnen 10 werkdagen worden alle foto’s in hoge resolutie en met een online downloaddienst bij aan jouw bedrijf afgeleverd.

Je kunt bedrijfsfotografie gebruiken voor je:

E

Portretten en verhalende foto’s op de website

E

Social media (denk aan posts, maar ook aan banners van het social media profiel)

E

Mailings

E

Drukwerk

E

Persberichten

Veel gestelde vragen

Wat doe ik aan?
Zorg voor nette kleding en vooral kleding waarin je doelgroep je altijd treft. Tenzij men je er in kan uittekenen wordt een geheel zwarte kleding outfit afgeraden omdat het nogal somber over kan komen. Verder is alles geoorloofd als het maar is zoals je je altijd wilt of zult kleden naar de klanten of een presentatie.
Wordt er visagie geregeld?

Nee, deze zit niet standaard in het pakket omdat ik als fotograaf ga voor een authentieke uitstraling. Oneffenheden die er normaliter niet zitten zal ik wegshoppen. De huid poeder ik tegen het glimmen.

Hoe kan ik mij voorbereiden?
Ik zal voor aanvang van de opdracht documenten toesturen ter voorbereiding van de opdracht. Tevens plan ik een gesprek met je waarin wordt besproken wat je moet voorbereiden of waarin we samenvatten en bijsturen wat je al hebt voorbereid.
Wanneer en hoe maken we nader kennis?
Nadat je een boeking hebt geplaatst of een offerte hebt aangevraagd kun je een afspraak om in gesprek te gaan inplannen in mijn online agenda. Hoe je dat doet lees je in de vervolgcommunicatie die dan ontstaat.
Moet er worden aanbetaald?
Er hoeft niet te worden aanbetaald. Na ontvangst van de factuur dient deze binnen 14 dagen te worden voldaan.
Wat gebeurt er met slecht weer? (als de foto’s buiten gewenst zijn)
Dan zullen we in overleg de fotosessie verplaatsen.
Werk je in heel Nederland?
Ja, ik werk in heel Nederland.
Is het offertegesprek vrijblijvend?
Jazeker, het offertestadium is geheel vrijblijvend.
Moet ik bij publicatie je naam noemen of door derden laten noemen?
Naamsvermelding is inderdaad verplicht maar hoeft niet met koeienletters te gebeuren. Als iedereen maar kan zien wie de maker van het beeld is mocht daar naar gezocht worden.